У Харкові та області можуть з'явитися небезпечні харчові продукти

Продукцію завезли з фальсифікованими міжнародними ветеринарними сертифікатами

На територію України завезли харчові продукти тваринного походження (сала свинячого, свинячої печінки та яловичого жиру) виробництва французької компанії TRADIVAL SA в супроводі фальсифікованих міжнародних ветеринарних сертифікатів. Відповідну інформацію отримало Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області, повідомляють "Коментарі. Харків".

За результатами проведеного розслідування було встановлено, що ввезення вищезазначених харчових продуктів здійснювали такі українські компанії:

  1. ТОВ “ФУДЛАЙФ ПЛЮС” 43023, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Лідавська, буд. 1;

  2. ТОВ “РОЯЛ СТОРІ ПЛЮС” 43024, Волинська обл., Луцький р-н, м. Луцьк, пр. Молоді, 8;

  3. ТОВ “ГЛОРІЯ ІМПОРТ ПЛЮС” 43016, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Данила Галицького, буд. 16.

“Просимо операторів ринку харчових продуктів та споживачів у разі виявлення вищезазначеної продукції в реалізації на території Харківської області повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області”, - звернулися у службі. 

Повідомляється, що будуть вживатися відповідні заходи щодо недопущення реалізації вказаних вантажів (у межах повноважень) і з метою подальшого направлення матеріалів до правоохоронних органів та інформування Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в ще в одній з громад Харківської області заборонили продаж алкоголю. Про нові обмеження у Харківській області читайте за посиланням.



Джерело: https://kh-consumer.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися