Де на Харківщині завтра виникнуть проблеми зі світлом

Тимчасово припинять електропостачання у деяких громадах

У Харківській області тривають ремонтні роботи на електромережах, повідомляють "Коментарі. Харків". У зв'язку з проведенням ремонтних робіт тимчасово обмежують електропостачання. 

Мереф’янське районне відділення АТ "Харківобленерго" повідомило, що 13 вересня з 10:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по деяких адресах. Ознайомитися з адресами можна за посиланням

У Наталинській громаді повідомили про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 13 вересня з 08:30 до 17:00 в с. Попівка, вул. Зарічна.

У Чугуївській міській раді повідомили про тимчасове припинення електропостачання у м. Чугуїв. Світла не буде 13 вересня з 08:00 до 17:00. Дізнатися, які адреси залишаться тимчасово без світла, можна за посиланням.

Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомив, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світло вимкнуть 13 вересня з 09:00 до 17:00. Ознайомитися з адресами, де планують тимчасово припинити електропостачання, можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Україні не вдалося повністю відновити всі енергопотужності, які постраждали від ворожих ударів ракетами та дронами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчука. 

Графіки відключень світла повернуться в Україну - скільки українці будуть без електропостачання, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися