Що відбувається у Шевченківському районі Харкова (ФОТО)

У Харкові тривають роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду

У Шевченківському районі, в рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період, спеціалісти переклали 1.5 км зовнішніх трубопроводів, замінили 60 засувок та 51 люк, встановили 56 нових пожежних гідрантів та привели до ладу 73 вуличні колонки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

Зокрема, 11 вересня працівники ремонтних бригад ліквідували аварійні ситуації на магістралях у провулку Рогатинський (діаметр 200 мм) та вулиці Клочківській (діаметр 150 мм).

Паралельно з усуненням пошкоджень спеціалісти здійснили заміну ділянки введення в будинок довжиною 15 метрів на проспекті Науки. А на проспекті Перемоги капітально відремонтували оглядовий колодязь. “Також упорядкували територію після ремонту магістрального водоводу на вулиці Фронтовій”, - повідомив начальник районної служби Андрій Целогородцев.

За його словами, ремонтно-відновлювальні роботи на зовнішніх мережах ведуться безперервно, так сьогодні майстри дільниці упорядковують оглядовий колодязь на вулиці 23 Серпня.

Представник компідприємства пояснив, що працівники першочергово усувають серйозні пориви на водоводах великих діаметрів, оскільки від цього залежить водопостачання багатьох абонентів. Він також акцентував на необхідності своєчасно сплачувати комунальні послуги споживачами. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за минулий тиждень спеціалісти усунули 86 аварійних ситуацій на водоводах, упорядкували 84 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 28 водорозбірних колонок.

Детальніше про ситуацію з водопостачанням у Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися