“Укрпошта” оголосила тендер на послуги в Харкові: планують витратити майже 2 млн грн

Аукціон планують провести 20 вересня

АТ “Укрпошта” оголосило проведення тендеру із закупівлі послуг з ремонту і технічного обслуговування автомобілів марки Citroen у м. Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на тендерне оголошення, розміщене на сайті Prozorro

Місце надання послуг – місце знаходження (адреса) станції технічного обслуговування виконавця або субпідрядника у м. Харків.  Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023 року.

Відповідно до документів, ремонту та технічного обслуговування потребують: 

  • Citroen Jumper  FG L4H2 HDI 130 440 - 2, 

  • Citroen Jumper FL L4H2 4-40 - 21,

  • Citroen Berlingo FL VU L1H1 - 8.

Початок аукціону запланований на 20 вересня 2023 року. Орієнтовна вартість послуг - 1 860 726 грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Управління з будівництва, ремонту та реконструкції департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосило тендер на проведення капітального ремонту ліцею. Відповідний тендер розміщений на сайті Рrozorro. Очікувана вартість капітального ремонту з усунення аварій у Комунальному закладі “Харківський ліцей № 142 Харківської міської ради” по вул. Валентинівській, 20-В в м. Харків становить 40 000 124,00 грн. 

Початок аукціону запланований на 14 вересня. Тендерні пропозиції приймаються до 13 вересня.  Відповідно до документації в рамках капітального ремонту заплановано проведення майже 400 робіт. Ремонтуватимуть ганок, підлогу, покрівлю, опалення та вентиляцію. Передбачені сантехнічні роботи, влаштування електрообладнання та електроосвітлення. Також планують провести роботи з благоустрою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися