У Харкові завтра громадський транспорт курсуватиме по-іншому: деталі

Зміни в роботі громадського транспорту пов'язані з проведенням аварійного ремонту на тяговій підстанції

У четвер, 14 вересня, у Харкові внесуть зміни в маршрути курсування деякого громадського транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді зазначили, що рух трамваїв на вул. Шевченка та вул. Героїв Праці, на ділянці від розворотного кола “Журавлівський гідропарк” до вул. Академіка Павлова, буде припинений з 10:00 до 15:00 14 вересня.

У Департаменті інфраструктури пояснили, що це пов'язано з проведенням аварійного ремонту на тяговій підстанції.

У вказаний час трамваї №16 та 16А курсуватимуть так: розворотне коло "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – в’їзд Семиградський – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у харківському метро та іншому громадському транспорті зменшується кількість реклами. 

За словами очільника міста Ігоря Терехова, поступово Харків позбувся практично всієї реклами у комунальному громадському транспорті. “Ту незначну частину оголошень, які досі захаращують вагони метро, трамваї, тролейбуси та автобуси, ми не прибрали тільки тому, що строки дії  договорів на їхнє розміщення ще не закінчилися”, - пояснив Ігор Терехов.  Він розповів, що зараз стіни та колони станції метро "Історичний музей прикрашають чудові дитячі малюнки. “І цю добру традицію ми будемо продовжувати й надалі”, - зазначив мер Харкова.

Детальніше про зміни у громадському транспорті Харкова читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися