Харків'янам показали, що відбувається в місті на дитячих майданчиках (ФОТО)

Дитячі майданчики відремонтували у Холодногірському та Новобаварському районах

У Харкові тривають ремонтні роботи на деяких об'єктах - ремонтні бригади ремонтують дитячі майданчики. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Холодногірському районі ремонтують дитячі майданчики на вулицях Волонтерській та Чоботарській. Роботи виконують спеціалісти КП “Харківспецбуд”..

У Новобаварському районі фахівці КП “Харківспецбуд” фарбують та ремонтують дитячі майданчики та лавки на прибудинкових територіях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають ремонтні роботи.  Підрядна організація КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" у Немишлянському районі відремонтувала та встановила поштові скриньки, прочистила водостічні труби, привела до ладу двері виходу на покрівлі та сходи вхідних груп. Крім того, на пр. Героїв Харкова, б-рі Богдана Хмельницького, вул. Танкопія, вул. Рибалка, вул. Немишлянській та вул. Ферганській ремонтують спортивні майданчики.

У Холодногірському районі фахівці КП "Харківспецбуд" продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків. Зараз виконують роботи на вул. Полтавський Шлях, вул. Іллінській та ін.

У Слобідському районі працівники КП "Харківблагоустрій" щодня прибирають прибудинкові та безгоспні території, косять траву, фарбують лавки. Зокрема, прибрали сміття біля Комунального ринку.

Крім того, підрядні організації продовжують ремонтувати вхідні групи під'їздів. Наприклад, в одному з будинків на пр-т Героїв Сталінграда оновили облицювання фасаду.

У Немишлянському районі 153 працівники КП "Харківблагоустрій" приводили до ладу прибудинкові території. 




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися