Харків отримав передову розробку ізраїльських вчених (ФОТО)

Система дозволяє очищати воду майже на 100 відсотків

Комунальне підприємство "Харківводоканал" відвідав головний рабин України Моше Реувен Асман та передав сучасну систему очищення та фільтрації води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства. 

Моше Реувен Асман розповів, що системи очищення та фільтрації води - це передова розробка ізраїльських вчених, що дозволяє очищати воду майже на 100 відсотків. “Для мене велика честь, що завдяки нашим спонсорам з Ізраїлю та США харків'яни зможуть пити високоякісну та корисну для здоров'я воду”, - зазначив він.

Ігор Терехов подякував єврейській громаді за підтримку.  “Ви з перших днів війни надаєте неоціненну допомогу харків'янам і сьогодні зробили ще одну добру та корисну справу для мешканців міста”, - зазначив очільник міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку вересня у Харкові спеціалісти усунули 86 аварійних ситуацій на водоводах, упорядкували 84 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 28 водорозбірних колонок. 

У КП “Харківводоканал” повідомили, що бригади щодня виконують відновлювальні та профілактичні заходи на міських трубопроводах. Ремонтні роботи проводять досвідчені спеціалісти, які забезпечені необхідною спецтехнікою та матеріалами. Все це дозволяє утримувати ситуацію із подачею води під контролем. У неділю, 10 вересня, фахівці ліквідували 12 аварійних ситуацій на водоводах та відремонтували 9 оглядових колодязів. У понеділок, 11 вересня, 21 бригада ліквідовувала 14 пошкоджень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися