Стало відомо, що буде з тарифами на воду в Харкові восени

Чи очікується підвищення тарифів на воду у Харкові у 2023 році

У Харкові діють тарифи на холодне водопостачання та водовідведення, встановлені постановою НКРЕКП від 22.12 2021 №2894. Вказані тарифи вступили в дію з 1 січня 2022 року і чинні до цього часу. Про це повідомили в КП “Харківводоканал” на офіційний запит порталу "Коментарі. Харків". 

Так, для споживачів у Харкові актуальні наступні тарифи на: 

  • централізоване водопостачання - 16 грн 032 коп (з ПДВ),

  • централізоване водовідведення - 8 грн 484 коп з (ПДВ).

Підвищення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення не очікується. “Відмітимо, що на сьогодні тарифи КП “Харківводоканал" залишаються одними з найнижчих в Україні. В умовах воєнного стану КП “Харківводоканал” продовжує оперативно виконувати всі аварійні роботи на пошкоджених чи зруйнованих обʼєктах системи водопостачання та водовідведення. Це дозволяє виконувати головну функцію: цілодобово забезпечувати життєдіяльність міста Харкова та населених пунктів Харківської області надаючи безперебійні послуги водопостачання та водовідведення”, - зазначили на компідприємстві. 

Також вчергове нагадали споживачам про необхідність вчасно сплачувати комунальні послуги. “Враховуючи, що єдиним джерелом надходження коштів залишаються платежі наших споживачів за комунальні послуги, підприємство просить абонентів своєчасно оплачувати послуги з водопостачання та водовідведення та не допускати накопичення боргів”, - зазначили на компідприємстві. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківводоканал” отримав сучасну систему очищення та фільтрації води.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися