У Харківській області завтра почнуть видавати продуктову допомогу від Червоного Хреста

Гуманітарну допомогу видаватимуть три дні

Жителі міста Чугуїв можуть отримати гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

З 18 по 20 вересня 2023 відбудеться видача гуманітарної допомоги від Червоного Хреста деяким категоріям громадян, що проживають в місті Чугуїв.

Гуманітарну допомогу Всесвітньої продовольчої програми ООН від Червоного Хреста зможуть отримати такі категорії громадян:

  • ВПО із зони активних бойових дій;

  • люди, що втратили житло внаслідок активних бойових дій (з актом пошкодження ІІІ категорії).

Щоб отримати гуманітарну допомогу, при собі потрібно мати документи: паспорт, податковий номер, довідки, які підтверджують відповідний статус.

“Гуманітарну допомогу можна буде отримати 18-20 вересня з 9.00 до 14.00 у приміщенні школи №1 (вул. Гвардійська, 20)”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів деяких громад у Харківській області запрошують отримати гуманітарну допомогу.

У Богодухівській міській раді зазначили, що у Богодухівському ліцеї №3 щодня з 08:00 до 12:00, крім вихідних, проводиться видача гуманітарної допомоги. Видача гуманітарної допомоги актуальна для всіх населених пунктів громади, однак отримати допомогу можуть громадяни наступних категорій: 

  • жінки, які виховують дітей до 3-х років (документи - паспорт, довідка ВПО, свідоцтво про народження дитини), 

  • родини мобілізованих мешканців громади  (паспорт, документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження), довідка ВПО; довідка, що підтверджує факт мобілізації).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися