Де на Харківщині щодня видають продукти та іншу допомогу

Гуманітарну допомогу можуть отримати громадяни деяких категорій

Жителів деяких громад у Харківській області запрошують отримати гуманітарну допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Богодухівській міській раді зазначили, що у Богодухівському ліцеї №3 щодня з 08:00 до 12:00, крім вихідних, проводиться видача гуманітарної допомоги. Видача гуманітарної допомоги актуальна для всіх населених пунктів громади, однак отримати допомогу можуть громадяни наступних категорій: 

- жінки, які виховують дітей до 3-х років (документи - паспорт, довідка ВПО, свідоцтво про народження дитини), 

- родини мобілізованих мешканців громади  (паспорт, документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження), довідка ВПО; довідка, що підтверджує факт мобілізації).

Серед громадян, які проживають лише у місті Богодухів та селах Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки отримати допомогу можуть особи віком від 80 При собі потрібно мати паспорт та довідку ВПО.

У Близнюківській громаді запрошують отримати продуктові набори осіб віком 80+, які проживають на території селища Близнюки, сіл Садове та Батюшки. “Чекаємо вас у Центрі з документами, що посвідчують особу”, - зазначили у громаді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що перша заступниця директора Департаменту соціального захисту населення Харківської ОВА Тетяна Печура у ході брифінгу розповіла про ситуацію, яка склалася з ВПО в регіоні

За її словами, зараз в області перебувають на обліку 517,3 тис. внутрішньо переміщених осіб. Найбільшу кількість переселенців зареєстровано в Харківській міській громаді, а також у Зміївській, Валківській та Богодухівській міських громадах. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися