У Харкові відремонтували каналізацію та дощоприймальні колодязі: де саме

Комунальники також проводять очищення берегів річки Харків

Фахівці КП "Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації" промили ділянки зливостоків на вул. Москалівській та в 531-му мікрорайоні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Також комунальники провели ремонтні роботи дощоприймальних та оглядових колодязів на вулицях Клочківській, Танкопія, Героїв Харкова, Георгія Тарасенка та Великій Кільцевій.  Тривають роботи з видалення аварійних дерев вздовж річки Харків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт нещодавно перейменованої вулиці Харкова. Бригади комунального підприємства "Шляхрембуд" ремонтують асфальтобетонне покриття  на вул. Олега Громадського. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Також комунальники наносять розмітку на проспекті Ювілейному, вулицях Героїв Праці, Василя Стуса, Гвардійців-Широнінців та інших. Сьогодні, 18 вересня, на дорогах міста працюють 178 робітників та 156 одиниць спецтехніки підприємства. За попередні три доби вивезено 298 куб. м змету та 11 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення чотирьох мостів на Харківщині. Наразі роботи з експлуатаційного утримання проводяться на чотирьох мостах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. Поки в регіоні триває відбудова основних інфраструктурних об'єктів, зараз їх в роботі 18,  у належному експлуатаційному стані підтримуються тимчасові переправи. Нагадаємо, таких в області – 25.  На автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро (в межах Красноградського району) дорожники провели наступні роботи на штучній споруді: заміна перехідної плити, заміна деформаційних швів, засипання розмивів конуса штучної споруди, встановлення, ремонт та фарбування бар‘єрного і перильного огородження. Також продовжуються роботи з влаштування водовідвідних лотків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися