Стало відомо, де та коли на Харківщині відновлять вуличне освітлення

Вуличне освітлення працюватиме до 23:00

У Валківській громаді Харківської області обговорили питання відновлення вуличного освітлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради.

На засіданні виконавчого комітету Валківської міської ради ухвалили рішення щодо поетапного включення з 1 серпня 2023 року вуличного освітлення на території Валківської міської територіальної громади. Вуличне освітлення працюватиме до 23:00.  Серед іншого комітет вирішив: 

- надати одноразову матеріальну допомогу на поховання непрацюючих громадян працездатного віку, які не перебували на обліку в центрі зайнятості;

- встановити на території Валківської міської територіальної громади норм споживання послуг з централізованого водопостачання для споживачів, у яких відсутні прилади  обліку води;

- утворити комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, на території Валківської міської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що цього року у Харківській області планують розпочати відновлення Ізюмської лікарні. За попередніми підрахунками проєкт відновлення медзакладу коштуватиме 15 млн грн. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що у зборі коштів допомагають міжнародні партнери. Проєкт відновлення медзакладу реалізується за підтримки першої леді України Олени Зеленської. За словами очільника ХОВА, є домовленості з Міністерством охорони здоров’я щодо фінансування і придбання медичного обладнання до медзакладу. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися