Що робиться на проспекті Жуковского у Харкові

У зв'язку з проведенням заміни трубопроводу можливі тимчасові обмеження водопостачання

На проспекті Жуковського в Київському районі спеціалісти проводять заміну 240 метрів технічно зношеної ділянки водоводу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Начальник ділянки з перекладання та санації водопровідних мереж Ніяз Ахмедов 18 вересня зазначив, що магістральний трубопровід діаметром 315 мм забезпечує водопостачання споживачів селища Жуковського.

Спеціаліст розповів, що роботи виконуються методом санації із застосуванням нових поліетиленових труб, термін експлуатації яких понад 50 років. Заміну трубопроводу проводять без відключення абонентів.

За словами Ніяза Ахмедова комплексну заміну та подальший благоустрій території планують виконати до кінця місяця. “Ремонтники бригади забезпечені необхідною спецтехнікою та матеріалами. Оновлення цієї ділянки не лише забезпечить безаварійне водопостачання, але й значно покращить якість водопровідної води у селищі Жуковського”, - зазначив фахівець.

За його словами, водопостачання відключатиметься лише на короткий період перепідключення мереж.

На підприємстві повідомили, що з початку року бригади комплексу “Харківводопостачання” у Київському районі переклали понад 3 км водоводів із заміною 47 засувок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 18 вересня, КП “Харківські теплові мережі” почало відновлювати постачання гарячої води у деякі будинки. Комунальну послугу планують повернути у 800 будинків Шевченківського, Холодногірського та Новобаварського районів. На комунальному підприємстві зазначили, що до вечора 19 вересня усі отримають послугу в повному обсязі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися