У Харківській області звернулися до жителів: що сталося

Передати показання приладів обліку води можна декількома способами

Жителям Мереф'янської громади нагадали про необхідність своєчасно передавати показання лічильників води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади.

КП “Водоканал” Мереф'янської міської ради нагадало про необхідність передачі показань лічильників в період з 20 по 27 число кожного поточного місяця. 

Передати показання приладів обліку можна наступними способами: 

  • мобільні телефони - 096-272-98-10, 050-143-15-66 (субота, неділя - вихідний), 

  • електронна пошта - [email protected],

  • Viber та Telegram - СМС повідомлення (дзвінки в мережах не активні), 

  • за телефоном - 050-143-15-66 (цілодобово). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові діють тарифи на холодне водопостачання та водовідведення, встановлені постановою НКРЕКП від 22.12 2021 №2894. Вказані тарифи вступили в дію з 1 січня 2022 року і чинні до цього часу. Про це повідомили в КП “Харківводоканал” на офіційний запит порталу "Коментарі. Харків".

Так, для споживачів у Харкові актуальні наступні тарифи на:  централізоване водопостачання - 16 грн 032 коп. (з ПДВ), централізоване водовідведення - 8 грн 484 коп. з (ПДВ). Підвищення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення не очікується.

“Відмітимо, що на сьогодні тарифи КП “Харківводоканал" залишаються одними з найнижчих в Україні. В умовах воєнного стану КП “Харківводоканал” продовжує оперативно виконувати всі аварійні роботи на пошкоджених чи зруйнованих обʼєктах системи водопостачання та водовідведення. Це дозволяє виконувати головну функцію: цілодобово забезпечувати життєдіяльність міста Харкова та населених пунктів Харківської області надаючи безперебійні послуги водопостачання та водовідведення”, - зазначили на компідприємстві. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися