Що відбувається з оплатою за газ в Харкові та області

Газовики проводять підготовку до наступного опалювального сезону

У Харківській області своєчасно оплачують розподіл газу понад 400 тисяч абонентів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмережі”.

У компанії розповіли, що після змін газорозподільних компаній споживачі сплачують за розподіл газу за реквізитами філій національного оператора мереж Харківської філії та Харківської міській філії ТОВ “Газорозподільні мережі України”.

У компанії нагадали, що в області розподіл газу забезпечує Харківська філія “Газмережі”, у м. Харків – Харківська міська філія “Газмережі”.

Споживачам нагадали, що в умовах повномасштабної російської агресії кожна гривня, оплачена за житлово-комунальні послуги рятує опалювальний сезон. Спеціалісти компанії продовжують підготовку до опалювального сезону - за останні 2,5 місяці фахівці філій обстежили 2,2 тисячі кілометрів трас газопроводів. Газовики Харківської області відновили розбиту окупантами газову систему в одному з прикордонних сіл, яке понад рік залишалося без газу, локалізували наслідки обстрілів газової інфраструктури у 15 населених пунктах області.

У Харкові газовики оперативно ліквідовували пошкодження від влучань снарядів на газовій системі, у найкоротші терміни відновили газопостачання до найбільш постраждалих та густонаселених мікрорайонів міста, зокрема на Північній Салтівці, Обрію, Великій Данилівці та в центрі міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що споживачам у Харкові та області розповіли, як перевірити онлайн зарахування платежу за розподіл газу. Детальніше про способи розв'язання проблеми читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися