Які вулиці прибирають у Харкові (ФОТО)

Робітники косять траву та прибирають опале листя

У Харкові працівники комунальних підприємств проводять прибирання у дворах, парках, скверах тощо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Працівники КП “Харківблагоустрій” та СКП “Харківзеленбуд” приводять до ладу вулиці, двори, парки та сквери в Холодногірському районі. Зокрема, вони косять траву, прибирають сміття та опале листя.

У Немишлянському районі 146 працівників КП  "Харківблагоустрій" наводять лад на прибудинкових територіях. 

Зокрема, комунальники косять траву, прибирають листя та сміття на вулицях Ощєпкова, Амосова та Рибалка, а також на бул. Юр'єва та пр. Петра Григоренка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Об'єднання парків культури та відпочинку м.Харкова” провело кілька тендерів на придбання розсадницької продукції, конструкційних матеріалів та кріплення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідні тендери, розміщені на сайті Рrozorro. Закупівлі проводили без використання електронної системи. Так комунальне підприємство закупило 51 хвойну рослину за 31 800 грн.  Крім того, компідприємством було придбано 27 штук секцій огорожі 2,03/2,5 м зеленого кольору. Вартість конструкцій становила 18 733 грн. 

А за комплект для кріплення сітки огорожі (100 шт.), відповідно до результатів тендеру, заплатили 4500 грн. 

Раніше АТ “Укрпошта” оголосило проведення тендеру із закупівлі послуг з ремонту і технічного обслуговування автомобілів марки Citroen у м. Харків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися