Стало відомо, де на Харківщині завтра будуть проблеми зі світлом

Електропостачання обмежують у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У деяких громадах Харківської області продовжуються ремонти електромереж, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Пісочинській селищній раді повідомили, що 20 вересня з 10:00 по 17:00 тимчасово обмежать електропостачання в Коротичі. Ознайомитися детальніше з адресами відключень електропостачання можна за посиланням.

У Наталинській громаді зазначили, що за інформацією АТ "Харківобленерго" 20 вересня заплановані відключення електроенергії. “У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 20 вересня 2023 року з 08:30 до 17:00”, - попередили жителів громаді. Світло зникне у с. Березівка, вул. Південна, вул. Піскова, вул. Стовбова.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт 20 вересня будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Дізнатися, де саме тимчасово обмежать електропостачання, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що засоби масової інформації розповсюджують недостовірну інформацію про застосування в Україні графіків відключень електроенергії з 1 жовтня 2023 року. У Міністерстві енергетики запевнили, що зараз електроенергетична, вугільна, нафтогазова галузі посилено готуються до нового опалювального сезону.  “Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, наразі достатньо для забезпечення потреб споживачів. У денні години спостерігається профіцит потужностей. А тому застосування відключень з 1 жовтня у будь-якому з регіонів країни не планується”, - повідомили у пресслужбі міністерства.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися