Стало відомо, в які громади Харківщини передали продукти, воду та будматеріали

На Харківщину також передали засоби гігієни та одяг

У Харківській області системно забезпечують громади регіону гуманітарною допомогою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Обласний гуманітарний штаб минулого тижня відправив до Циркунівської, Богодухівської, Чугуївської, Балаклійської, Первомайської, Кегичівської громад 8500 продуктових наборів.

Також жителям Зачепилівської, Красноградської, Малоданилівської, Коломацької, Первомайської Краснокутської, Липецької, Чкаловської та Новопокровської громад доправили понад 11 тонн засобів гігієни, для жителів Циркунівської громади – 33 560 дошок, а для жителів Вовчанської – 2 тонни одягу.

Крім цього, БФ “Жовта допомога” передали понад 2700  літрів питної води для подальшої видачі жителям Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській обласній прокуратурі розповіли про пріоритетні напрями роботи органів правопорядку. Про виклики та подальші напрямки роботи йшлося на координаційних нарадах керівників Слобідської окружної прокуратури м. Харкова, Богодухівської, Харківської, Красноградської, Чугуївської окружних прокуратур Харківської області.

Присутні обговорили стан взаємодії територіальних органів правопорядку та зміцненню законності у регіоні. У нарадах також взяли участь керівники правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування зазначених районів.

У прокуратурі повідомили, що серед пріоритетних напрямів роботи — це оперативне реагування на прояви зовнішньої агресії росії, викриття та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до співпраці з ворогом, протидія розкраданню гуманітарної допомоги.




Людмила

20 вересня 2023, 14:59

Доброго дня можно получить гуманитарку гигиену вещи детям мы переселенцы 0731181356

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися