Що робилося в Салтівському районі Харкова

У середу спеціалісти провели комплекс відновлювальних заходів на трубопроводах

З початку року бригади Салтівського району, який суттєво постраждав від ворожої агресії, ліквідували аварії та проводили необхідні ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Було ліквідовано 260 аварій на водоводах, переклали 1,4 км водоводів,  упорядкували 152 оглядові колодязі та капітально відремонтували 96 водорозбірних колонок.

Сьогодні, 20 вересня, спеціалісти провели комплекс відновлювальних заходів на трубопроводах на вулиці Малиновській (діаметр 300 мм) і проспекті Тракторобудівників (діаметр 100 метрів). Також капітально відремонтували оглядовий колодязь на проспекті Героїв Харкова.

Начальник районної служби В'ячеслав Глущенко розповів, що підприємство завжди чітко планує хід ремонтних робіт, детально аналізує ситуацію, а після усунення аварійних ситуацій в обов'язковому порядку території впорядковує. “Оперативно ведуться роботи щодо заміни вводів до центральних районних теплових пунктів. Наразі виконуємо перекладку ділянки трубопроводу діаметром 160 мм на вулиці Джерельній", - поінформував він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на проспекті Жуковського в Київському районі спеціалісти проводять заміну 240 метрів технічно зношеної ділянки водоводу. 

Начальник ділянки з перекладання та санації водопровідних мереж Ніяз Ахмедов 18 вересня зазначив, що магістральний трубопровід діаметром 315 мм забезпечує водопостачання споживачів селища Жуковського. Спеціаліст розповів, що роботи виконуються методом санації із застосуванням нових поліетиленових труб, термін експлуатації яких понад 50 років. Заміну трубопроводу проводять без відключення абонентів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися