Що відбувається з підготовкою до опалювального сезону на Харківщині

В Ізюмі встановлюють модульні котельні

У Харківській області завершується підготовка до нового опалювального сезону. Зараз житлово-комунальне господарство та об'єкти соціальної сфери готові до холодного періоду на 90%.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За словами очільника області, теплова інфраструктура підготовлена майже на 90%, водопровідно-каналізаційна – на майже 86%. Готовність житлового фонду складає близько 93%, а об'єктів соціальної сфери – 90%. Також відновлено 700 об'єктів газопостачання в області.

“З наближенням зими суттєво зростають ризики нових ворожих ударів по об'єктах електро- та теплогенерації. Тому паралельно з підготовкою до опалювального сезону активно тривають роботи з організації захисту таких об'єктів від можливого ураження”, - наголосив Олег Синєгубов.

За словами начальника Харківської ОВА, в м. Ізюм, де ворожі війська повністю зруйнували центральну котельню, за кошти обласного бюджету закуповуються та встановлюються 10 модульних котелень. Зараз 8 котелень уже доставлені та розташовані в місті. Ще 2 котельні мають прибути найближчим часом.

“Робимо все можливе, щоб в оселях мешканців Харківщини цієї зими було тепло”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що буде з опаленням, водою та електроенергією в Харкові восени та взимку. Про рівень підготовки комунальних підприємств до опалювального сезону та ймовірних повторних ворожих обстрілів критичної інфраструктури читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися