Де на Харківщині завтра будуть планові відключення світла

У Харківській області тривають ремонтні роботи

У Пісочинській громаді заплановані обмеження електропостачання 21 вересня, повідомляють "Коментарі. Харків". Світла не буде з 09:00 по 17:00 в Рай-Оленівці та Коротичанському окрузі. Дізнатися детальніше, за якими саме адресами буде тимчасово припинене електропостачання, можна за посиланням

Відключатимуть світло і в Богодухівській громаді. Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світло відключатимуть за різними адресами у періоди: 

  • з 09:00 до 12:00, 

  • з 09:00 до 17:00,

  • з 10:00 до 17:00, 

  • з 15:00 до 17:00

Детальніше ознайомитися з повним переліком адрес, де буде відсутнє електропостачання, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Україні не вдалося повністю відновити всі енергопотужності, які постраждали від ворожих ударів ракетами та дронами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчука. За його словами, минулого року метою ракетних ударів росіян були підстанції — об'єкти, які відповідають за передачу електроенергії, біля гідроелектростанцій, теплових електростанцій. Він зазначив, що ще під час атак було зрозуміло, що їх неможливо відремонтувати за літо. Експерт зауважив, що фінансові та матеріальні ресурси спрямовуються переважно на планові ремонти. І, найімовірніше, цифри, які в травні озвучив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький — на той момент вдалося оперативно усунути майже 70% пошкоджених об'єктів — кардинально не змінилися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися