Що відбувалося біля станції метро “Академіка Барабашова” (ФОТО)

У КП “ХТМ” розповіли, як готують до опалювального сезону Салтівку

Салтівська філія КП "Харківські теплові мережі" готується до початку опалювального сезону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В “ХТМ” розповіли, що вперше в історії підприємства в районі заплановано виконати 84 капітальні ремонти внутрішньобудинкових систем. За словами начальника Салтівської філії Антона Іщенка, роботи планують завершити до початку опалювального сезону.

На підприємстві пояснили, що ремонтні роботи почалися у березні з будівництва резервної теплотраси у районі ринку біля ст. м. “Академіка Барабашова”.

Тепер Північну Салтівку забезпечать альтернативним теплом три кілометри тепломагістралі діаметром 600 мм. Теплоносій можна буде подати в будинки через теплорозподільні мережі локальних котелень, їх тотально перебудовують. Спеціалісти компідприємства міняють все обладнання - від котлів до димарів. Необхідне устаткування вдалося придбати за допомогою Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Головний принцип ремонтної кампанії 2023 року - це створення резервних можливостей. У локальних котельнях замість великих старих котлів працюватимуть не три, а чотири або шість котлів, які можна вмикати по черзі. “Від кожної з цих котелень залежить великий мікрорайон. Там також зараз завершують заміну внутрішньобудинкових мереж. Замість старого заліза, яке померзло під час обстрілів, встановлюють сучасний пластик”, - зазначили в “ХТМ”.

Загалом у Салтівській філії необхідно підготувати до опалювального сезону 1 тис. багатоповерхових будинків, понад 300 км тепломереж, 13 локальних котелень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувається з підготовкою до опалювального сезону на Харківщині.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися