На Харківщину приїхали італійці: що робитимуть

Обговорювалося питання відправлення дітей з Ізюмської громади на лікування в Італію

Начальник Ізюмської міської військової адміністрації Валерій Марченко провів перемовини з представниками італійського фонду з міста Алессандрія “Anteas”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Сторони під час зустрічі обговорили плани про співробітництво та побратимство між громадами. Також в ході перемовин підіймалися питання щодо:

  • надання допомоги Ізюму у відновленні багатоквартирних будинків,

  • реконструкції футбольного стадіону “Крем’янець”,

  • відправлення дітей з Ізюмської громади на лікування в Італію.

У міській раді нагадали, що на початку року начальник Ізюмської міської військової адміністрації Валерій Марченко підписав меморандум про співробітництво між Ізюмом та Торгово-промисловою палатою Італії, а наразі тісні взаємозв’язки встановлюються на рівні громад.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Борівської громади запросили долучитися до процесу відновлення громади. 

У Борівській селищній раді розповіли, що на території громади розпочата робота над розробкою Програми комплексного відновлення територіальної громади. У селищній раді пояснили, що ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування просторового розвитку громади.

Пропозиції до Програми прийматимуться протягом 30 календарних днів, починаючи з 20 вересня 2023 року, з наступним розглядом на черговому засіданні робочої групи та оприлюдненням результатів розгляду в офіційних медіа.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися