Одна з громад на Харківщині отримала автобус для особливих потреб: подробиці

Автомобіль оснастять бензокосою, бензопилою, генератором, пральною та швейною машинами, приладами для перукарських послуг, медичним кейсом

Завдяки участі в конкурсі Харківської обласної ради "Разом в майбутнє" Лозівська громада отримала мікроавтобус “Форд Транзит”Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської громади. 

Придбання мікроавтобуса "Форд Транзит" співфінансували навпіл з бюджетів Харківської обласної та Лозівської міської ради. Директор Територіального Центру з обслуговування населення Сергій Гришин зазначив, що це спільний проєкт усіх соціальних служб Лозівської міської ради. Використовувати техніку зможуть Територіальний центр, Служба у справах сім’ї, дітей та молоді, Центр реабілітації "Жемчужинки", Управління праці та соціального захисту населення та інші соціальні служби громади. 

У міській раді повідомили, що на мікроавтобусі працюватиме мобільна соціальна служба. Вона покликана надавати комплексні соціальні послуги підопічним Територіального центру у віддалених населених пунктах Лозівської тергромади. Автомобіль оснастять бензокосою, бензопилою, генератором, пральною та швейною машинами, приладами для перукарських послуг, медичним кейсом. Обладнання, за Програмою розвитку ООН в Україні, у громаді очікують найближчим часом. Після чого відразу будуть готові розпочати роботу.

Мобільні групи формуватимуть у залежності від потреб у тому чи іншому населеному пункті. До них входитимуть: психолог, юрист, соціальний та медичний працівник, перукар, швачка. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що підопічні терцентру Основ’янського району Харкова відвідали десять занять у професійних психологів. Детальніше про це читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися