У Харкові літнім людям та особам з інвалідністю надали особливу допомогу (ФОТО)

Слухачі курсу отримали подарункові антистресові набори

Підопічні терцентру Основ’янського району відвідали десять занять у професійних психологів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Літні люди та особи з інвалідністю отримали практичні поради, як справлятися зі стресом, підвищувати самооцінку, а також як працювати з психічним та фізичним здоров’ям.  

“Психологи допомогли підопічним відчути себе в безпеці в умовах постійного напруження під час воєнного стану. Всі слухачі курсу отримали подарункові антистресові набори”, - повідомили в райадміністрації. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують надавати допомогу підопічним територіальних центрів надання соціальних послуг. У Харківській міській раді повідомили, що спеціалісти територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району разом з лікувальними закладами здійснюють роботу щодо забезпечення громадян похилого віку медикаментами за програмою “Доступні ліки”.

Також соціальні працівники проводять роз’яснювальну роботу щодо Програми медичних гарантій, підтримують зв’язок із сімейними лікарями та доставляють своїм підопічним ліки.

Територіальний центр Основ’янського району продовжує надавати особам похилого віку та людям з інвалідністю соціальну послугу з догляду вдома. У Харківській міській раді розповіли, що здебільшого соціальні робітники допомагають підопічним з: прибиранням, придбанням харчових продуктів, питної води та медикаментів.  З початку року цією послугою скористалися 865 осіб, які загалом отримали понад 37,6 тис. послуг.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися