До жителів громади на Харківщині звернулися з прохання про допомогу

Усіх небайдужих мешканців та гостей громади запросили надати посильну допомогу

У Коломацькій громаді звернулися до жителів з проханням допомогти мешканцям Дворічанської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Коломацької територіальної громади Харківської області. 

“Напередодні осінніх холодів не залишаймось байдужими до чужої біди та допоможемо теплими речами та ковдрами жителям Дворічанської територіальної громади, громаді котра з початку повномасштабного вторгнення знаходиться під постійними ворожими обстрілами, внаслідок яких, у жителів відсутні електро-, газопостачання та більшості з яких доводиться мешкати в підвальних приміщеннях”, - звернулися до жителів Коломацької громади.

Усіх небайдужих мешканців та гостей громади запросили надати посильну допомогу.

“Збір буде проводитись в Гуманітарному центрі за адресою вул. Корольова смт. Коломак (навпроти ЦНАПу) з 08:00 до 12:00 години. Якщо ви вирішили здати такі речі, пам’ятайте, що одяг повинен бути чистим, а взуття – мати задовільний стан”, - уточнили у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській обласній прокуратурі розповіли про пріоритетні напрями роботи органів правопорядку.

Про виклики та подальші напрямки роботи йшлося на координаційних нарадах керівників Слобідської окружної прокуратури м. Харкова, Богодухівської, Харківської, Красноградської, Чугуївської окружних прокуратур Харківської області.

Присутні обговорили стан взаємодії територіальних органів правопорядку та зміцненню законності у регіоні. У нарадах також взяли участь керівники правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування зазначених районів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися