У Харкові перевіряють прибудинкові території: що відбувається (ФОТО)

Загалом комісія перевірила території біля 59 будинків

У Харкові перевірили санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Представники КП "Харківблагоустрій", Департаменту житлово-комунального господарства та КП "Жилкомсервіс" провели перевірки стану прибудинкових територій Основ’янської філії підприємства.

Цього тижня до маршруту об’їзду були внесені вулиці Греківська, Гольдбергівська, Молочна, Літакова, Мереф'янське шосе, пров. Рибасівський та пр. Гагаріна.

Загалом комісія  перевірила території біля 59 будинків. Результати перевірки показали задовільний стан прибудинкових територій: тротуари, дитячі майданчики та двори - чисті, газони та квітники - доглянуті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку вересня спеціалісти КСП “Харківміськліфт” запустили в роботу 12 ліфтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Зараз у житлових будинках комунальної форми власності працює понад 6,6 тис. підйомників, 31 - тимчасово зупинений на простій. У серпні бригади відновили 31 систему диспетчеризації та опрацювали понад 3 тис. заявок містян. 

“Крім того, комунальники повністю підготували до осінньо-зимового періоду внутрішньобудинкові електромережі в житлових будинках. До опалювального сезону готові всі 7 762 будинки, які обслуговує КСП”, - уточнили у міській раді.

А тим часом у Харкові тривають ремонтно-відновлювальні роботи у будинках, які постраждали від російської збройної агресії.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися