Стало відомо, якими будуть нові будинки на Північній Салтівці

Деякі будинки, зруйновані ворожими обстрілами, планують зносити

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про відновлення будинків на Північній Салтівці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  

За словами очільника міста, зруйновані російським агресором райони в Харкові відновлюватимуться з використанням сучасних технологій. Коментуючи відбудову Північної Салтівки, Ігор Терехов зазначив, що багато чого залишиться, але є будинки, які не підлягають відновленню. Такі будинки зноситимуть, а на їхньому місці побудують нові, з термомодернізацією. “Хочеться, щоб вони були з сонячними панелями, автономно підключені до тепломереж, електро- та водопостачання. Головне - не стояти на місці. Такі проєктні рішення у нас є, і ми втілюватимемо їх у життя”, - поділився своїм баченням відновлення постраждалих районів мер Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів про темпи відновлення житлових будинків, зруйнованих у результаті ворожих обстрілів.

За словами очільника міста, торік у Харкові вдалося відновити та модернізувати близько 200 будинків, тоді як сьогодні у роботі ще 60 будинків.Загалом внаслідок російської агресії було пошкоджено понад 5 000 будинків, з них 500 будинків не підлягають відновленню.

“Так, дійсно, на сьогодні 150 000 мешканців міста Харкова без даху над головою і це жахливо. Але ми працюємо разом з Офісом Президента, Кабінетом міністрів України для того, щоб у максимально стисли строки відбудовувати наше місто”, — прокоментував міський голова Харкова Ігор Терехов. Роботи планують завершити до початку опалювального сезону.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися