Жителів Харківської області просять зменшити споживання газу: причини

У вівторок проводитимуть ремонтні роботи на складових ГРС “Чугуїв-2”

Жителів Чугуєва та Кочетка просять зменшити споживання газу 26 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

За інформацією Харківської філії "Газмережі", 26 вересня 2023 року з 10:00 до 18:00 будуть проводитись ремонтні роботи на складових ГРС “Чугуїв-2”, в зоні дії якої знаходиться м. Чугуїв та смт Кочеток.

“Для можливості виконання зазначених робіт без припинення газопостачання до населення звертаються з проханням в зазначений час максимально зменшити споживання природного газу”, - наголосили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області своєчасно оплачують розподіл газу понад 400 тисяч абонентів. У Харківській філії “Газмережі” розповіли, що після змін газорозподільних компаній споживачі сплачують за розподіл газу за реквізитами філій національного оператора мереж Харківської філії та Харківської міській філії ТОВ “Газорозподільні мережі України”. У компанії нагадали, що в області розподіл газу забезпечує Харківська філія “Газмережі”, у м. Харків – Харківська міська філія “Газмережі”.

Споживачам нагадали, що в умовах повномасштабної російської агресії кожна гривня, оплачена за житлово-комунальні послуги рятує опалювальний сезон. Спеціалісти компанії продовжують підготовку до опалювального сезону - за останні 2,5 місяці фахівці філій обстежили 2,2 тисячі кілометрів трас газопроводів. Газовики Харківської області відновили розбиту окупантами газову систему в одному з прикордонних сіл, яке понад рік залишалося без газу, локалізували наслідки обстрілів газової інфраструктури у 15 населених пунктах області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися