В роботі харківського метро сталися зміни: подробиці

На час закриття станції курсував автобус

У харківському метро відновили роботу станції “Перемога”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“Шановні пасажири! З 17:00 Станцію “Перемога” буде відчинено для обслуговування пасажирів. Поїзди будуть слідувати Олексіївською лінією метрополітену у звичному режимі”, - повідомили у КП “Харківський метрополітен”. 

Нагадаємо, що у неділю, 24 вересня, рух поїздів Олексіївською лінією метрополітену тимчасово виконувався від станції "Олексіївська" до станції "Метробудівників" і у зворотному напрямку.

Станцію метро “Перемога” з технічних причин тимчасово закрили для обслуговування пасажирів.

На час закриття станції "Перемога" організували тимчасову роботу автобусного маршруту загального користування №6.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про продовження заборони проїзду деякими вулицями. Так, рух транспорту на вул. Новгородській, у районі перехрестя з вул. Липовою, обмежений до 26 жовтня. Раніше рух планували відкрити 25 вересня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з необхідністю продовження термінів проведення аварійних робіт на газопроводах низького та середнього тиску. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

На вул. Липовій, у районі перехрестя з вул. Новгородською рух транспорту заборонений до 30 жовтня. Раніше його планували відкрити 29 вересня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю подовження термінів аварійних робіт на газопроводі низького тиску.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися