На що витрачають кошти в Харківській міській філії “Газмережі”

Закупівлі проводили без використання електронної системи

Харківська міська філія ТОВ “Газорозподільні мережі України” провела кілька тендерів, у результаті яких закупили деякі послуги, повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, провели тендер на закупівлю послуг з віддаленого доступу до вебсайту Портал електронних сервісів міста Харкова. Переможцем тендеру стало комунальне підприємство “Міський інформаційний центр”. Вартість послуги становить 300 000 грн. 

Відповідно до договору, також буде надаватися інформаційно-консультативна підтримка під час користування порталом.

Також Харківська міська філія “Газмережі” провела тендер на закупівлю послуг з розміщення інформаційних та рекламних матеріалів замовника шляхом їх публікації на ютуб-каналі "Харків Новини". Переможцем тендеру стало ТОВ “Незалежна служба новин”. Вартість послуг - 24 000 грн. Відповідно до договору, вартість виготовлення хвилинного відеосюжету складає 8000 грн.

Закупівлі проводили без використання електронної системи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області своєчасно оплачують розподіл газу понад 400 тисяч абонентів. У Харківській філії “Газмережі” розповіли, що після змін газорозподільних компаній споживачі сплачують за розподіл газу за реквізитами філій національного оператора мереж Харківської філії та Харківської міській філії ТОВ “Газорозподільні мережі України”.

У компанії нагадали, що в області розподіл газу забезпечує Харківська філія “Газмережі”, у м. Харків – Харківська міська філія “Газмережі”.

Споживачам нагадали, що в умовах повномасштабної російської агресії кожна гривня, оплачена за житлово-комунальні послуги рятує опалювальний сезон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися