Де на Харківщині завтра виникнуть проблеми зі світлом

Обмеження електропостачання триватимуть від 7 до 9 годин

У деяких громадах Харківської області тривають ремонтні роботи на електромережах та застосовуються планові графіки відключення світла, повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” попередив, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт 25 вересня будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світло вимикатимуть у наступні періоди: 

  • з 08:00 до 17:00,

  • з 09:00 до 17:00.

Детальніше ознайомитися з адресами, де будуть застосовувати графіки відключення світла, можна за посиланням

У Люботинській міській раді повідомили про тимчасове обмеження електропостачання 25 вересня. Світло вимикатимуть з 09:00 до 17:00. Адреси, де буде тимчасово обмежене електропостачання, дивіться тут.

У Зміївській міській раді повідомили про тимчасове припинення постачання електроенергії 25 вересня. Світло вимикатимуть з 09:00 до 16:00. Обмеження застосовують у зв'язку з виконанням планових ремонтних робіт. Дізнатися адреси, де не буде електропостачання, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що днями окупанти відновили удари ракетами та дронами по об'єктах інфраструктури України. Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, до чого готуватися українцям восени та взимку.

За його словами, можна припустити, що об'єкти паливно-енергетичного сектору все ж таки будуть ціллю для ворога. І, на думку Юрія Ігната, до таких сценаріїв також потрібно готуватися. "Тому, що скоро опалювальний сезон. І ворог, можливо, не відмовиться від планів завдавати ударів по таких об'єктах, окрім військових”, – сказав речник Повітряних Сил.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися