Жителі однієї з громад Харківщини можуть завтра отримати гуманітарну допомогу

Гуманітарну допомогу можна отримати один раз на два тижні

У Пісочинській селищній раді нагадали батькам про видачу гуманітарної допомоги, повідомляють "Коментарі. Харків".

Жителі громади можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді: 

  • памперсів для дітей (1, 2, 3),

  • дитячого харчування 1 та 2.

Гуманітарну допомогу видають у Пісочині, по вул. Технологічна, 4а. Видача проводиться щопонеділка та щоп'ятниці з 9:00 до 13:00.

“Можете отримати допомогу один раз на два тижні. З собою потрібно мати оригінал свідоцтва про народження дитини”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 25 вересня, у м. Балаклія працюватиме мобільна бригада психосоціальної підтримки та юридичної допомоги від Благодійного фонду “Восток SOS”. Юрист надаватиме консультації щодо оформлення документів, перетину державного кордону, оформлення пенсій та виплат тощо.

А психолог та соціальний працівник допоможуть впоратися зі стресом та налагодити комунікацію в родині тощо. Збір за адресою: Будинок культури, площа Ростовцева, початок о 11.00 “Під час зустрічі ви зможете безоплатно отримати юридичну, психологічну та соціальну допомогу!”, - повідомили у міській раді.

А тим часом у Коломацькій громаді звернулися до жителів з проханням допомогти мешканцям Дворічанської громади. “Напередодні осінніх холодів не залишаймось байдужими до чужої біди та допоможемо теплими речами та ковдрами жителям Дворічанської територіальної громади, громаді котра з початку повномасштабного вторгнення знаходиться під постійними ворожими обстрілами, внаслідок яких, у жителів відсутні електро-, газопостачання та більшості з яких доводиться мешкати в підвальних приміщеннях”, - звернулися до жителів Коломацької громади.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися