Як жителям Харківщини перевірити наявність боргу за газ

Подивитись зарахування коштів можна у розділі “Історія розрахунків”

Жителям Харківської області розповіли, як перевірити наявність боргу за послугу розподілу газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Щоб перевірити, чи надійшли кошти на рахунок після оплати за розподіл газу потрібно: 

1. Перейти на сайт Національного оператора або Харківської філії "Газмережі" та увійти в Особистий кабінет.

2. Якщо споживач ще не зареєстрований в Особистому кабінеті, потрібно це зробити. Для цього слід ввести своє прізвище, номер особового рахунку (132...) та електронну пошту.

3. На головні сторінці в кабінеті є розділ "Стан рахунку". Якщо сума до сплати - 0,00 грн, то оплата послуги пройшла успішно. Подивитись зарахування коштів можна у розділі “Історія розрахунків”.

“Якщо ж сума до сплати не змінилася, не поспішайте нервувати. Банківський платіж може йти до трьох банківських (робочих) днів”, - уточнили у Харківській філії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Чугуєва та Кочетка просять зменшити споживання газу 26 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.

За інформацією Харківської філії "Газмережі", 26 вересня 2023 року з 10:00 до 18:00 будуть проводитись ремонтні роботи на складових ГРС “Чугуїв-2”, в зоні дії якої знаходиться м. Чугуїв та смт Кочеток. “Для можливості виконання зазначених робіт без припинення газопостачання до населення звертаються з проханням в зазначений час максимально зменшити споживання природного газу”, - наголосили у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися