У Харкові виникнуть проблеми з водою: що відомо

Воду будуть підвозити автоцистернами

У вівторок, 26 вересня, буде припинено водопостачання деяких вулиць Київського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

На компідприємстві розповіли, що в зв’язку з проведенням ремонтних робіт на водоводі D=400 мм на вулиці Академічній тимчасово з 10:00 до 17:00 26 вересня буде припинено водопостачання деяких вулиць Київського району.

“На час проведення ремонтних робіт підвезення води здійснюватиметься автоцистернами КП “Харківводоканал”. Зі списком адрес можна ознайомитися на сайті підприємства. Приносимо вибачення за тимчасові незручності”, - звернулися до споживачів на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство "Харківводоканал" відвідав головний рабин України Моше Реувен Асман та передав сучасну систему очищення та фільтрації води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.  Моше Реувен Асман розповів, що системи очищення та фільтрації води - це передова розробка ізраїльських вчених, що дозволяє очищати воду майже на 100 відсотків. “Для мене велика честь, що завдяки нашим спонсорам з Ізраїлю та США харків'яни зможуть пити високоякісну та корисну для здоров'я воду”, - зазначив він. Ігор Терехов подякував єврейській громаді за підтримку.  “Ви з перших днів війни надаєте неоціненну допомогу харків'янам і сьогодні зробили ще одну добру та корисну справу для мешканців міста”, - зазначив очільник міста.

Детальніше про ситуацію з постачанням води в Харкові читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися