Що буде з водою, в громадах Харківщини, де зруйновані водонапірні башти

На Харківщині встановлюють нові водонапірні башти

У Балаклійській громаді відновлюють зруйновані водонапірні башти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Внаслідок російських обстрілів було зруйновані водонапірні башти та пошкоджена водопровідна мережа. Через пошкодження траплялися регулярні перебої та надзвичайні ситуації з постачанням води у старостинських округах громади. Все це вплинуло на забезпечення комфорту місцевого населення.

У міській раді повідомили, що завдяки підтримці французької неурядової гуманітарної організації Solidarites International нові водонапірні башти, замість пошкоджених, були встановлені в селах Борщівка, Асіївка, Гусарівка та Протопопівка. Також благодійники допомогли з придбанням насосів комплектуючих матеріалів, обладнання тощо.

У селі Чепіль за допомоги чеського фонду “Людина в біді” було встановлено водонапірну вежу та придбано два насоси і частотники з комплектуючими до них. КП “Балаклійський Водоканал” активно залучені у процес відновлення водопровідної мережі у громаді: встановлюють частотники, ліквідовують пориви на трубах тощо.

“Нові споруди мають покращити якість і стабільність водопостачання в селах Балаклійської громади. Дякуємо міжнародним партнерам за постійну підтримку та допомогу у всіх галузях життєдіяльності”, - розповіли у Балаклійській громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в зв’язку з проведенням ремонтних робіт на водоводі D=400 мм на вулиці Академічній тимчасово з 10:00 до 17:00 26 вересня буде припинено водопостачання деяких вулиць Київського району Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися