Ремонтні роботи в Основ'янському районі Харкова: що зміниться

У деяких багатоквартирних будинках планують оновити трубопроводи

В Основ'янському районі спеціалісти управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу “Харківводовідведення” звершили роботи з підготовки багатоквартирних будинків до опалювального сезону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Так були проведені роботи з підготовки внутрішньобудинкових комунікацій у 815 будинках комунальної форми.

Зараз спеціалісти продовжують проведення підтримуючі огляди та ремонти. Було перекладено понад 300 метрів систем холодної води та 150 метрів водовідведення. У вересні провели масштабну заміну мереж у будинках по вулиці Греківській, 5 та Грозненській, 38.

“Готуємо матеріали до значного оновлення трубопроводів у будинках по вулицях Літакова, 9 та Вокзальна, 10. Щодня виконуємо понад 30 заявок від харків'ян, традиційно, реагуємо у день звернення. І також, традиційно, більшість із них стосуються так званих закупорок на внутрішньобудинкових комунікаціях водовідведення”, - зазначив начальник дільниці Віталій Федін.

За його словами, триває обстеження та підтримка відповідного технічного стану підвальних приміщень, особливо тих, де знаходяться тимчасові прихистки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у  вівторок, 26 вересня, буде припинено водопостачання деяких вулиць Київського району. Обмеження введуть у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на водоводі D=400 мм на вулиці Академічній тимчасово з 10:00 до 17:00 26 вересня. Підвезення води здійснюватиметься автоцистернами КП “Харківводоканал”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися