На Харківщині завтра реєструватимуть заявки на допомогу

Реєстрація на допомогу почнеться о 10:30

У Старосалтівській громаді 26 вересня реєструватимуть заявки на отримання допомоги до опалювального сезону, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Шановні мешканці смт Старий Салтів, з метою забезпечення опалювальними матеріалами домогосподарств, які ледве задовольняють свої базові потреби та в період останніх трьох місяців не отримували будь-якої грошової допомоги від неурядових громадських організацій, БФ “Карітас” продовжить реєстрацію на благодійну допомогу у вигляді твердого палива (дров)”, - повідомили у селищній раді. 

Заявки можуть подати громадяни, зареєстровані в Старосалтівській ТГ та ВПО. Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади не будуть реєструватися. 

Реєстрація на допомогу почнеться о 10:30 тільки для жителів Старого Салтова.

У селищній раді наголосили, що для реєстрації при собі потрібно мати документи, вказані на фото нижче.

Також в обов'язковому порядку потрібно мати довідки про доходи (ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії), довідку про пічне опалення, паспорт, код.

Для Мешканців с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове реєстрація буде проводитися в інший день. Про проведення реєстрації в інших населених пунктах буде повідомлено додатково. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Коломацькій громаді звернулися до жителів з проханням допомогти мешканцям Дворічанської громади. 

“Напередодні осінніх холодів не залишаймось байдужими до чужої біди та допоможемо теплими речами та ковдрами жителям Дворічанської територіальної громади, громаді котра з початку повномасштабного вторгнення знаходиться під постійними ворожими обстрілами, внаслідок яких, у жителів відсутні електро-, газопостачання та більшості з яких доводиться мешкати в підвальних приміщеннях”, - звернулися до жителів Коломацької громади.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися