У Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори та воду

Щоб отримати гуманітарну допомогу, при собі потрібно мати документи

У Дергачівській міській раді у вівторок, 26 вересня, повідомили, що у Дергачах відбудеться видача сімейних продуктових наборів, повідомляють "Коментарі. Харків". Отримати продуктову допомогу можуть родини військовослужбовців, які беруть (або брали) участь у бойових діях у зоні АТО/ООС та під час повномасштабної російсько-української війни.

Видача продуктових наборів здійснюватиметься з 09:00 до 14:00 у Дергачівському гуманітарному центрі.

Допомога надаватиметься родичам першої лінії військовослужбовців Сил оборони України, якщо вони (родичі) фактично проживають на території громади.

Щоб отримати допомогу, із собою необхідно мати: 

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

  • оригінал або копія документа, що підтверджує приналежність вашого родича до Сил оборони України (ЗСУ, НГУ, ДПСУ тощо).

“Для отримання продуктового набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами”, - пояснили у міській раді.

У Старосалтівській громаді повідомили, що мешканцям нижньої частини смт Старий Салтів завтра видаватимуть воду.

“26.09.2023 року о 10:00 за адресою вул. Перемоги буд. 34 (ліцей) від благодійного фонду NewWay буде здійснюватися видача питної бутильованої води у кількості 10 л на одну особу”, - уточнили у селищній раді.

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати паспорт, код. Допомогу видаватимуть тим, хто не отримував воду 20 вересня.

У Борівській селищній раді інформують про видачу гуманітарної допомоги 26 вересня. Видача гуманітарної допомоги здійснюватиметься біля ФОКу о 10:00 жителям вул. Привокзальна смт Борова.

“Допомога видаватиметься кожному особисто під підпис і фото. Відповідальним особам мати при собі поіменні списки мешканців квартир із зазначенням дітей віком від 2-х років”, - наголосили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області завтра реєструватимуть на допомогу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися