Деяким жителям Харківської області виплатять грошову допомогу: умови

Грошову допомогу виплачуватимуть до Дня захисників і захисниць України

У Боровській громаді виплачуватимуть грошову допомогу. Кошти можуть отримати члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

“Члени сімей загиблих (померлих) військовослужбовців (починаючи з 2014 року) можуть звернутися до відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я Борівської селищної ради (каб. 38)  для отримання грошової допомоги до Дня Захисників і Захисниць України (1 жовтня)”, - пояснили у селищній раді. 

Щоб оформити заявку на отримання грошової допомоги, при собі потрібно мати: 

1. Паспорт.

2. Ідентифікаційний код.

3. Свідоцтво про народження (для дитини).

4. Посвідчення про статус члена сім’ї загиблого (померлого) захисника чи захисниці України.

5. Реквізити з банку (для зарахування на картковий рахунок).

Консультації можна отримати за телефоном - 0935515842, та за електронною адресою - [email protected].

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Старосалтівській громаді 26 вересня реєструватимуть заявки на отримання допомоги до опалювального сезону.

“Шановні мешканці смт Старий Салтів, з метою забезпечення опалювальними матеріалами домогосподарств, які ледве задовольняють свої базові потреби та в період останніх трьох місяців не отримували будь-якої грошової допомоги від неурядових громадських організацій, БФ “Карітас” продовжить реєстрацію на благодійну допомогу у вигляді твердого палива (дров)”, - повідомили у селищній раді.  Заявки можуть подати громадяни, зареєстровані в Старосалтівській ТГ та ВПО. Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади не будуть реєструватися. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися