Жителі Харківщини можуть відновити важливі документи: умови

Жителі громади можуть відновити водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію ТЗ

У Старосалтівській громаді 28 вересня працюватиме мобільний сервісний центр МВС. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради.

Мобільний сервісний центр МВС буде обслуговувати громадян з 10:00 до 16:00 за адресою: смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, б.21. Спеціалісти надаватимуть послуги з відновлення та обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, відновлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Для відновлення посвідчення водія необхідно підготувати наступні документи: паспорт та ідентифікаційний код. Вартість становить: послуга + бланк посвідчення – орієнтовно 254,00 грн.

Для відновлення свідоцтва про реєстрацію ТЗ необхідні документи - паспорт, ідентифікаційний код. Також потрібен транспортний засіб. Орієнтовна вартість: послуга + бланк свідоцтва – 605,00 грн.

Для перереєстрації транспортного засобу на іншу особу необхідно звернутися теперішньому та майбутньому власнику та мати: паспорти, ідентифікаційні коди, свідоцтво про реєстрацію ТЗ, транспортний засіб. 

Вартість становитиме: послуга + бланк свідоцтва + номерний знак – орієнтовно 731,00 грн.

“Важливо: якщо у вас не має паспорту громадянина України, спочатку необхідно відновити його, а вже потім звернутися до сервісного центру МВС”, - попередили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що громадяни України можуть одночасно оформити паспортні документи собі та дітям.

Детальніше про нову послугу можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися