Що відбувається у парках Харкова (ФОТО)

Підприємство провело тендер та закупило хвойні рослини

Щодня у шести парках Харкова працівники КП “Об'єднання парків культури та відпочинку м. Харкова” приводять до ладу території. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Комунальники прибирають сміття, фарбують елементи благоустрою, косять траву та прополюють квітники. 

У комунальному підприємстві повідомили, що за минулий тиждень робітники КП вивезли 99 куб. м сміття. Також комунальники висадили півсотні декоративних кущів та 30 хвойних рослин.

Нагадаємо, що комунальне підприємство “Об'єднання парків культури та відпочинку м.Харкова” провело кілька тендерів на придбання розсадницької продукції, конструкційних матеріалів та кріплення. Відповідні тендери були розміщені на сайті Рrozorro. Закупівлі проводили без використання електронної системи.

Так комунальне підприємство закупило 51 хвойну рослину за 31 800 грн. Крім того, компідприємством було придбано 27 штук секцій огорожі 2,03/2,5 м зеленого кольору. Вартість конструкцій становила 18 733 грн.

А за комплект для кріплення сітки огорожі (100 шт.), відповідно до результатів тендеру, заплатили 4500 грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що представники КП "Харківблагоустрій", Департаменту житлово-комунального господарства та КП "Жилкомсервіс" провели перевірки стану прибудинкових територій Основ’янської філії підприємства. Цього тижня до маршруту об’їзду були внесені вулиці Греківська, Гольдбергівська, Молочна, Літакова, Мереф'янське шосе, пров. Рибасівський та пр. Гагаріна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися