Чим займаються поліцейські у Харківській області (ФОТО)

Правоохоронці проводять рейди в Харківській області

Поліцейські Харківської області  нагадали школярам про правила поведінки на дорогах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Днями поліцейські офіцери громади завітали до учнів одного з ліцеїв міста Красноград та в інтерактивній формі нагадали дітям правила безпечної поведінки на вулично-дорожній мережі. 

Працівники поліції в ігровій формі розповіли малечі про основні помилки, які можуть призвести до травмування на дорогах. 

Діти вирішували веселі завдання та отримали від правоохоронців значки з логотипом поліцейського офіцера громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що такі рейди правоохоронці проводили й в Харкові. Харкові триває навчання школярів у спеціально обладнаних класах у підземці. 

Діти опановують не тільки шкільну програму, а й важливі у сучасному житті навички. Тож викладають предмети не тільки вчителі, а й поліцейські.  В Шевченківському районі Харкова поліцейські провели профілактичні заходи зі школярами з безпечного поводження в мережі Інтернет. 12 вересня співробітники сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції № 3 відвідали учнів, що вчаться в метрополітені.

Поліцейські нагадали дітям про алгоритм дій під час повітряної тривоги. А також розповіли, як убезпечити себе в мережі Інтернет. Ювенали розказали підліткам основні правила поведінки в соціальних мережах, щоб не потрапити на гачок до шахраїв.

Детальніше про навчання дітей в метро читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися