Харків'янам показали, що відбувається вдень в метро (ФОТО)

До школярів у метро завітали правоохоронці

У Харкові триває навчання школярів у спеціально обладнаних класах у підземці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Діти опановують не тільки шкільну програму, а й важливі у сучасному житті навички. Тож викладають предмети не тільки вчителі, а й поліцейські. 

Напередодні в Шевченківському районі Харкова поліцейські провели профілактичні заходи зі школярами з безпечного поводження в мережі Інтернет. 12 вересня співробітники сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції № 3 відвідали учнів, що вчаться в метрополітені.

Поліцейські нагадали дітям про алгоритм дій під час повітряної тривоги. А також розповіли, як убезпечити себе в мережі Інтернет. Ювенали розказали підліткам основні правила поведінки в соціальних мережах, щоб не потрапити на гачок до шахраїв.

Також на території Харкова тривають профілактичні заходи під назвою "Урок з поліцейським". Працівники сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції № 1 продовжують знайомити школярів з основами безпечної поведінки, правилам руху пішоходів, велосипедистів та любителів самокатів.
Правоохоронці розповіли дітям про алгоритм дій в разі виникнення різних надзвичайних ситуацій, що допоможуть убезпечити їх від травм. Учні дізнались, як діяти у разі виникнення пожежі або знаходження небезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як пройшов перший тиждень навчання дітей в харківському метро.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися