Де на Харківщині завтра виникнуть проблеми зі світлом

Світла не буде щонайменше 7 годин

У деяких громадах Харківської області застосовують планові графіки обмеження електропостачання у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на електромережах, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт 27 вересня будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Залежно від визначених адрес електропостачання буде відсутнє за наступними графіками: 

  • з 09:00 до 16:00,

  • з 09:00 до 17:00.

Детальніше ознайомитися з адресами, де виникнуть тимчасові проблеми зі світлом, читайте за посиланням.

У Люботинській міській раді повідомили про тимчасове відключення світла 27 вересня 3 09:00 до 17:00 у місті Люботин. Про причини обмеження електропостачання не повідомляється.

Ознайомитися з графіками припинення електропостачання можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що буде з графіками відключення світла з 1 жовтня. У Міністерстві енергетики запевнили, що зараз електроенергетична, вугільна, нафтогазова галузі посилено готуються до нового опалювального сезону.  “Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, наразі достатньо для забезпечення потреб споживачів. У денні години спостерігається профіцит потужностей. А тому застосування відключень з 1 жовтня у будь-якому з регіонів країни не планується”, - повідомили у пресслужбі міністерства.

При цьому у відомстві попередили, що відключення споживачів можливі у випадку пошкодження енергетичної інфраструктури ворожими атаками під час обстрілів, як це було минулого опалювального сезону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися