Роботу яких об'єктів посилюють у Харкові та області

На Харківщині понад 173 тисячі громадян відвідало пункти незламності з початку їх відкриття

У Харківській області посилюють роботу пунктів незламності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

В області загалом облаштовано 922 пункти незламності, 500 із них не припиняли функціонувати. У Харківській ОВА наголосили, що всі пункти забезпечені електрогенераторами та засобами автономного опалення для обігріву населення.

Крім того, на початку року 538 пункти незламності було забезпечено оптоволоконним підключенням до мережі Інтернет. Наразі тривають роботи з підключення ще 26. Є потреба у забезпеченні 54 пунктів станціями Starlink в Куп’янському районі.

“Необхідно зібрати потребу по громадах щодо забезпечення Пунктів Незламності. Першочергові критерії – сталий інтернет-зв’язок та пожежна безпека. Всі пункти мають бути укомплектовані та готові розпочати роботу вже 1-го жовтня”, - доручив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

З початку відкриття та функціонування пунктів незламності на Харківщині їх відвідало понад 173 тисячі громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що восени минулого року окупанти систематично завдавали ударів по критичній інфраструктурі. В Україні траплялися тимчасові масштабні відключення електропостачання, а разом зі світлом нерідко зникали вода та опалення. Наступний опалювальний сезон, на думку української влади та експертів, буде значно складнішим торішнього, адже ремонтні роботи на енергетичних об'єктах тривають, а ворог вже готується до нових нищівних ударів. Однак попри загрози та виклики у Харкові намагаються максимально підготуватися до холодного періоду. Портал “Коментарі. Харків” дізнався у підприємств - постачальників послуг, що відбуватиметься з опаленням, водою та світлом у Харкові. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися