У Харківській області перевіряють об'єкти, які відновлюють коштом благодійників

Перевірили хід виконання ремонтних робіт на двох об’єктах, які реалізуються за позабюджетні кошти

У Валківській громаді  інспектували об’єкти, що реалізуються за кошти благодійних організацій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради. 

У міській раді зазначили, що максимально залучають донорські організації для розв'язання проблем громади, що значно збільшує кількість надання базових соціальних послуг та покращення стану інфраструктури.

Валківський міський голова Валерій Скрипніченко перевірив хід виконання ремонтних робіт на двох об’єктах, які  реалізуються за позабюджетні кошти. 

У співпраці з “Укрнафтогаз" в Старому Мерчику реалізується молодіжна ідея - парк О’ZON, а за підтримки БФ “Народотворення”  - створюється кризова кімната, користуватися якою у разі потреби зможуть і мешканці сусідніх громад.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківську область передали побутову техніку для забезпечення потреб ВПО. 

Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська розповіла, що допомогу отримали від БО “Благодійний фонд Павла Якименка “Твій Харків” і міжнародних партнерів з китайської провінції Хейлунцзян. Побутову техніку вже передали у місця компактного проживання для внутрішньо переміщених осіб. Завдяки отриманій допомозі буде забезпечено потреби понад 1000 переселенців у семи гуртожитках закладів освіти міста Харків. Вона зазначила, що Харківщина прийняла майже 520 тисяч ВПО. Усього для гуртожитків передали 55 холодильників, 87 пральних машин та по 65 прасок, електрочайників, мікрохвильових печей.

Детальніше про умови проживання ВПО в Харківській області, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися