Де на Харківщині забезпечують транспортне сполучення (ФОТО)

Тривають роботи з влаштування верхнього шару з асфальтобетонної суміші в межах села Леб’яже

На дорозі у Харківській області завершили дорожні роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

У ХОВА розповіли, що спеціалісти нанесли дорожню розмітку, встановили нові дорожні знаки та сигнальні стовпчики на шляху “/М-03/ – станція Гракове – Базалiївка – гребля” від автодороги “Чугуїв – Мілове” до с. Леб’яже.

Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам зазначив, що по всій протяжності ділянки ремонту від автодороги “Чугуїв – Мілове” до Т-21-11 “Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук” вже влаштовано вирівнювальний шар з асфальтобетонної суміші.

Зараз продовжуються роботи з влаштування верхнього шару з асфальтобетонної суміші в межах села Леб’яже.

За словами Михайла Харнама, на Харківщині спеціалісти відновлюють дороги для забезпечення безпечного проїзду в межах регіону. Зокрема, проведені ремонтні роботи створять стабільний транспортний зв’язок з деокупованими територіями.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 25 вересня до 25 жовтня обмежили рух транспорту у зв'язку з проведенням аварійних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Рух транспорту обмежили у пров. Воробйова, в районі будинку №15. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Детальніше про обмеження на дорогах Харкова читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися