У Харкові обмежили рух транспорту: подробиці

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху

З 25 вересня до 25 жовтня обмежили рух транспорту у зв'язку з проведенням аварійних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух транспорту обмежили у пров. Воробйова, в районі будинку №15.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на деяких ділянках продовжили обмеження руху транспорту

Рух транспорту на вул. Новгородській, у районі перехрестя з вул. Липовою, обмежений до 26 жовтня. Раніше рух планували відкрити 25 вересня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з необхідністю продовження термінів проведення аварійних робіт на газопроводах низького та середнього тиску. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

На вул. Липовій, у районі перехрестя з вул. Новгородською рух транспорту заборонений до 30 жовтня. Раніше його планували відкрити 29 вересня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю подовження термінів аварійних робіт на газопроводі низького тиску.

Об’їзд закритої ділянки організований через прилеглі вул. Мінську, вул. Кленову та ін.

А у  вівторок, 26 вересня, з 9:00 до 17:00 буде припинений рух транспорту. Буде припинений рух тролейбусів на вул. Танкопія, на ділянці від вул. Харківських Дивізій до бул. Богдана Хмельницького, та на вул. Ощєпкова, на ділянці від вул. Танкопія до пр. Героїв Харкова.

Як працюватиме громадський транспорт у Харкові 26 вересня, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися