Що робилося поблизу річки Жихорець (ФОТО)

В яр роками скидали побутові відходи

КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” підтримало екологічну акцію з прибирання річки Жихорець та її прибережної смуги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Підприємство з 26 вересня побутові відходи, зібрані командою екоактивістів у яру Мокрий Жихор, яким протікає мала річка Жихорець.

На компідприємстві розповіли, що роками в яр скидалися побутові відходи та будівельне сміття, що призвело до засмічення цього природного об'єкта. В рамках екологічної акції зусиллями громадських активістів було зібрано близько 500 мішків сміття.

Директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко розповів, що ініціатива з вивезення побутових відходів з яру Мокрий Жихор була підтримана Харківським міським головою Ігорем Тереховим. “Підприємство виділило робітників та спецтехніку, і найближчими днями ми вивеземо відходи, які вже зібрані в мішки”, - повідомив директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко.

За його словами, робота з вивезення сміття з яру триватиме до настання холодів. Також на підприємстві розглядають можливість встановлення додаткових контейнерів-бункерів для збирання великогабаритних відходів поблизу яру.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові перевірили санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі.

Представники КП "Харківблагоустрій", Департаменту житлово-комунального господарства та КП "Жилкомсервіс" провели перевірки стану прибудинкових територій Основ’янської філії підприємства.

Прибудинкові території на яких вулицях перевіряли, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися